יום שישי, 21 בפברואר 2014

עוגת בננות ושוקולד צ'יפס

עוגת בננות לא מתוכננת אצלנו, אף פעם
אני מכינה אותה כשאני רואה שהבננות בקערת הפירות
מתחילות להשחיר
וגם הבוקר מצאתי לי ארבע בננות בדרך
לא חבל?

הנה 
 וכל כך פשוט שלא צריך אפילו ללכלך את המיקסר:

4 בננות למעוך בעזרת מזלג
לטרוף עם 2 ביצים
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס שמן

בקערה נוספת:
2 כוסות קמח
1 כפית קינמון
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
קורט מלח

3/4 כוס שוקולד צ'יפס

להוסיף את החומרים הרטובים לקערת היבשים
לטרוף קלות עד שאחיד

להעביר לתבנית ולאפות בחום 180 מעלות 50 דקות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה