יום שלישי, 11 בפברואר 2014

ממתק קוקוס

רכיבים: 

לתבנית בגודל A4:
350 גר' בסקויטים טחונים
150 גר' מחמאה מומסת

200 גר' קוקוס
1 שקית שוקולד צ'יפס

2 כוסות חלב מרוכז
 


אופן הכנה: 

מערבבים 350 גר' בסקויטים טחונים עם 150 גר' מחמאה מומסת.

לשטח בתבנית ולהדק היטב.

לערבב 200 גר' קוקוס עם 1 שקית שוקולד צ'יפס.

לפזר מעל, לא להדק.

לשפוך מעל 2 כוסות חלב מרוכז.

לאפות בחום 180 מעלות 30 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה