רכיבים:
לתבנית מרובעת בגודל 25 ס”מ:
500 גרם אבקת סוכר
1 חלב קוקוס
350 גרם קוקוס
150 גרם שוקולד מריר (מינימום 56% מוצקי קקאו) קצוץ
150 גרם שוקולד לבן קצוץ
אופן הכנה:
מבשלים אבקת סוכר, חלב קוקוס וקוקוס בקלחת
תוך כדי ערבוב על להבה בינונית, עד שהתערובת נפרדת מהדפנות (כמו בצק רבוך).
מערבבים עוד 4 דקות, מסירים מהאש ומחלקים ל-2 קערות.
לקערה אחת מוסיפים שוקולד מריר ולשנייה - שוקולד לבן.
מערבבים היטב.
יוצקים את השכבה הכהה לתבנית, מהדקים ומיישרים היטב.
מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
יוצקים את השכבה הלבנה על הכהה, מהדקים ומיישרים.
מקררים עד להתמצקות.
חותכים את המשטח לקוביות בגודל 1/2 2 ס”מ.
הערות:
מבוסס על מתכון של רות אוליבר + התאמות שלי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה