יום שישי, 7 במרץ 2014

טאבולה לטו בשבט

רכיבים: 

2/3 כוס בורגול שעבר השרייה במים חמים

1 לימון גדול סחוט

1 כפית מלח

1/2 כוס שמן זית משובח

1 צרור פטרוזיליה גדול (בערך כוס ורבע לאחר הקיצוץ)

1 צרור נענע גדול (בערך כוס ורבע לאחר הקיצוץ)

1 חבילה יפה בצל ירוק (בערך כוס לאחר הקיצוץ)

גרגרים מחצי רימון אדום-אדום חמצמץ

6 משמשים מיובשים חמוצים חתוכים לרצועות דקיקות
 

אופן הכנה: 

מערבבים את כל הרכיבים ומשהים לספיגת טעמים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה