יום ראשון, 30 במרץ 2014

מרק בטטה בניחוח למון גראס

רכיבים: 

ל-12 מנות 

2 בצלים קלופים וחתוכים גס 
3 שיני שום קלופות 
4 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות 
חתיכת דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
3 סמ' שורש ג'ינג'ר טרי קלוף 
1 ענף למון גראס 

8 כוסות מים
1 מיכל קרם קוקוס 
מלח, אבקת מרק בטעם עוף, פלפל שחור 


אופן הכנה: 
מזהיבים את הבצל והשום במעט שמן
מוסיפים את הבטטה , דלעת  לסיר ומאדים, כ-15 דקות 
מוסיפים את הנוזלים, ג'ינג'ר,למון גראס, מרתיחים ומבשלים עד שהירקות מתרככים
מוציאים את הלמון גראס
מרסקים את המרק במעבד מזון 
מחזירים לסיר, מוסיפים את החלב קוקוס,מתבלים 
מבשלים עוד 10 דקות ומגישים חם  




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה