יום שלישי, 1 באפריל 2014

תותים בשלישית -קינוח משולב עם שוקולד ואגוזים

כי הרי אי אפשר ל"התקע" עם טעם אחד לקינוח

צריך מגוון...

אז הנה שילוב טעמים ומרקמים

מקפא תות

 רכיבים:

שכבה 1:
1/2 שקית ג'לי תות
1 כוס שמנת צמחית

שכבה 2:
1 כוס מחית תות
3 כפות סוכר
כף ליקר תפוזים

שכבה 3:
1 כוס מחית תות
3 כפות סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
1 קרם קוקוס(21% שומן)

אופן ההכנה:

מתחילים בקירור קרם הקוקוס, כדי שתהיה הפרדה טובה בין מי הקוקוס לחלק הקרמי הלבן 

מכינים את שכבה 1 ויוצקים כף לכל שקע
מכניסים למקפיא

מכינים את שכבה 2: ויוצקים כף לכל שקע
מכניסים למקפיא

מכינים את שכבה 3 תוך הקצפה של הרכיבים בעזרת בלנדר מוט
מעבירים 3-4 כפות לכל שקע
מכניסים למקפיא

לאחר שקפא כמה שעות (לילה) אפשר לשלוף מהתבנית.

טארטלט פיצוחים

                                                          הפיצוחים שהשתמשתי בהם:

                                                                     אגוזי מלך

                                                                     אגוזי פקאן

                                                                      אגוזי לוז

                                                                 מקלות שקדים

                                       בתחתית בטארטלט כפית ריבת מישמש

                                                   על הפיצוחים מייפל אמיתי

                                                  ולתנור 180 מעלות 15 דקות




טארטלט שוקולד

טארטלטים קונים מוכנים למילוי

והמילוי :גנאש שוקולד

להמיס שוקולד מריר ושמנת צמחית ביחס 1:1

100 גר' שוקולד עם 100 מ"ל שמנת צמחית

להוסיף כף רום אמיתי

לערבב היטב ולמלא את הטארטלטים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה