כי הרי אי אפשר ל"התקע" עם טעם אחד לקינוח
צריך מגוון...
אז הנה שילוב טעמים ומרקמים
מקפא תות
רכיבים:
שכבה 1:
1/2 שקית ג'לי תות
1 כוס שמנת צמחית
שכבה 2:
1 כוס מחית תות
3 כפות סוכר
כף ליקר תפוזים
שכבה 3:
1 כוס מחית תות
3 כפות סוכר
2 כפות ליקר תפוזים
1 קרם קוקוס(21% שומן)
אופן ההכנה:
מתחילים בקירור קרם הקוקוס, כדי שתהיה הפרדה טובה בין מי הקוקוס לחלק הקרמי הלבן
מכינים את שכבה 1 ויוצקים כף לכל שקע
מכניסים למקפיא
מכינים את שכבה 2: ויוצקים כף לכל שקע
מכניסים למקפיא
מכינים את שכבה 3 תוך הקצפה של הרכיבים בעזרת בלנדר מוט
מעבירים 3-4 כפות לכל שקע
מכניסים למקפיא
לאחר שקפא כמה שעות (לילה) אפשר לשלוף מהתבנית.
טארטלט פיצוחים
אגוזי מלך
אגוזי פקאן
אגוזי לוז
מקלות שקדים
בתחתית בטארטלט כפית ריבת מישמש
על הפיצוחים מייפל אמיתי
ולתנור 180 מעלות 15 דקות
טארטלט שוקולד
טארטלטים קונים מוכנים למילוי
והמילוי :גנאש שוקולד
להמיס שוקולד מריר ושמנת צמחית ביחס 1:1
100 גר' שוקולד עם 100 מ"ל שמנת צמחית
להוסיף כף רום אמיתי
לערבב היטב ולמלא את הטארטלטים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה