יום שישי, 14 במרץ 2014

עוגיות חלבונים ושוקולד צ'יפס

כאופה אובססיבית אני מוצאת עצמי לא פעם עם צנצנות חלבונים במקרר שמחפשות מתכון
אז נכון שבדר"כ אני מכינה את עוגת השוקולד והתפוז ש"בולעת" בבת אחת שבעה חלבונים
אבל לפעמים נמאס ומחפשים משהו אחר...
סיפור חיי
אז כשמלכי העלתה את המתכון הזה היה ברור לי שחייבים לנסות

רכיבים:

1/3 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
2 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס אגוזים טחונים
1 כף דבש
3 חלבונים
3/4 כוס שמן
1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

מערבבים חומרים יבשים עם כף דבש
מוסיפים את החלבונים הלא מוקצפים
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את השוקולד צ'יפס

מרססים תבנית שקעים
ממלאים כל שקע עד ל3/4 מגובהו
אופים 25 דקות בחום 160 מעלות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה