רכיבים:
ל- 2 תבניות אינגליש קייק:
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
3 ביצים מס' 2
½ 1 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
½ כפית סודה לשתיה
100 גרם פרג טחון
1 גביע שמנת חמוצה
150 גרם שוקולד מריר, קצוץ
1 כף פרג, לקישוט
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
2.מקציפם חמאה וסוכר, מוסיפים בהדרגה ביצים, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ופרג.
3.מערבלים פנימה את השמנת החמוצה. יוצקים ¾ מהתערובת לתבניות.
4.ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם תערובת העוגה שנשארה. יוצקים לתבניות,
ומערבבים מעט,
בעזרת סכין או ידית של כף עץ, ליצירת אפקט שיש.
5.מפזרים כף פרג מלמעלה, ואופים 35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים)
רותה טויזר "לחם ארז" .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה