יום שלישי, 11 במרץ 2014

צ'ורוס

רכיבים: 

150 מ"ל מים
40 גר' מחמאה
85 גר' קמח
2 ביצים

שמן עמוק לטיגון

סוכר
קינמון
 



אופן הכנה: 

להרתיח את המים והמחמאה.

להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש.

להוסיף 2 ביצים ולבחוש היטב.

להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב.

לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות.

לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון.






ומתכון לסיידר:

1 כוס סיידר תפוחים +3 כוסות מים
1 כוס יין אדום מתוק
1 כוס יין אדום יבש
2 כוסות מיץ תפוזים
3-4 ראשי ציפורן
מקל קינמון גדול או שניים קטנים
סוכר לפי הטעם

להרתיח, לתקן טעמים
להוסיף 1/2 כוס קוואנטרו
1/2 כוס ברנדי

להגיש פושר

ומה עושים כשאין סיידר בנמצא?
החלטתי להכין יין חם ומתובל

אז מה היה שם בסיר?

1 בקבוק יין אדום חצי יבש 
1/2 כוס שזיפים מיובשים
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס דבש
סרט קליפה מתפוז
2 מקלות קינמון
8 ראשי ציפורן
1/4 כפית גרגרי פלפל שחור
1/4 כוס שרי 
1/8 כוס ברנדי
סוכר לפי הטעם
קוביות תפוז מקולף

כל זה בסיר, לבשל כ- 15 דקות
להניח לספיגת טעמים

כדאי לסנן לפני ההגשה





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה