יום שלישי, 11 במרץ 2014

סהרונים /רוגלך/קרואסונים לא משנה השם, העיקר הטעם

רכיבים: 

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים
2 מחמאה חתוכה לקוביות
4 ביצים
6 כפות סוכר
מעט מלח

לסירופ:
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל
מיץ מלימון גדול
1/2 1 כוסות סוכר
 



אופן הכנה: 

ללוש לבצק כ- 10 דקות.

להניח במקרר לשעה וחצי.

לחלק ל- 6 כדורים.

לרדד כל כדור לעיגול.

לחתוך את העיגול ל- 12 משולשים ולגלגל כל משולש מהבסיס אל הקודקוד.

להניח בתבנית.

לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות.

בינתיים להכין את הסירופ. לערבב את כל הרכיבים ולהרתיח.

לטבול כל סהרון בסירופ ל- 3-4 שניות.

זהו, הם מוכנים לאכילה.

הערות: 
חיהלה אשתו של בן דודי הביאה לנו אותם לראשונה, הם כל כך טעימים
כשאוכלים אותם חמימים הם הכי טעימים ומרגישים כאילו ממולאים בגבינה.

לפני האפיה

אחרי האפיה

אחרי האמבטיה בסירופ סוכר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה