רכיבים:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס מים פושרים
2 מחמאה חתוכה לקוביות
4 ביצים
6 כפות סוכר
מעט מלח
לסירופ:
2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל
מיץ מלימון גדול
1/2 1 כוסות סוכר
אופן הכנה:
ללוש לבצק כ- 10 דקות.
להניח במקרר לשעה וחצי.
לחלק ל- 6 כדורים.
לרדד כל כדור לעיגול.
לחתוך את העיגול ל- 12 משולשים ולגלגל כל משולש מהבסיס אל הקודקוד.
להניח בתבנית.
לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות.
בינתיים להכין את הסירופ. לערבב את כל הרכיבים ולהרתיח.
לטבול כל סהרון בסירופ ל- 3-4 שניות.
זהו, הם מוכנים לאכילה.
הערות:
חיהלה אשתו של בן דודי הביאה לנו אותם לראשונה, הם כל כך טעימים
כשאוכלים אותם חמימים הם הכי טעימים ומרגישים כאילו ממולאים בגבינה.
לפני האפיה |
אחרי האפיה |
אחרי האמבטיה בסירופ סוכר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה