מנת עוף קלה להכנה
מרשימה להגשה
והכי חשוב ניתנת להכנה גם יום מראש
ממש התאימה לי לקונספט של ראש השנה
זוהי מנת עוף מתקתקה וגם פיקנטית
ניתן להוסיף לסיר במהלך הבישול רבעי תפוחי אדמה
שיתקבלו בתום הבישול שחומים וטעימים
ויחסכו הכנת תוספת פחמימה.
רכיבים:
6 כרעיים מחולקים
1 בצל קצוץ
200 גר' שזיפים שחורים מגולענים
50 גר' צימוקים
1/2-3/4 כוס סילאן
תיבול:
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
מים
אופן ההכנה:
להזהיב את הבצל במעט שמן
להוסיף את נתחי העוף, התיבול והפירות המיובשים
לכסות חלקית במים
לבשל על להבה קטנה
לאחר כחצי שעה בישול ניתן להוסיף מתחת לנתחי העוף את תפוחי האדמה
לבשל עד שמשחים והרוטב מצטמצם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה