ארוחות החג הרבות לא הותירו ברירה
ואני חיפשתי במחלקת הירקות במרכול ירקות חדשים
לקשט בהם את שולחן החג
על אפונת השלג רק שמעתי ושמחתי מאוד למצוא על המדף
מפה ועד למציאת רעיון למתכון הדרך היתה קצרה
רכיבים:
1 חבילה אפונת שלג מנוקה מקצוות וסיב
1 צרור אספרגוס, מנוקה מהקצוות
1 סלסלת פטריות שמפיניון מחולקות לרבעים
חצי כפית שום כתוש
3 כפות רוטב סויה (שילבתי קיקומן ורוטב סויה של אוסם)
מלח
אופן ההכנה:
לחלוט במי מלח את האספרגוס למשל כ- 5 דקות, עד שהגבעולים מתרככים קלות לחצות ל- 2-3 חלקים
לחלוט את אפונה השלג 2-3 דקות
לחמם בווק 2 כפות שמן
להזהיב את השום ולהוסיף את הפטריות לטגן כ- 5 דקות
תוך בחישה
להוסיף את האספרגוס לעוד 3-4 דקות
לתבל,
להוסיף את אפונת השלג לעוד 2 דקות תוך עירבוב קצר
מקור המתכון: M החיטה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה