יום שישי, 7 במרץ 2014

ממרח פסטו

רכיבים


הכי כיף לקטוף בזיליקום שגידלתי בעצמי



חבילת גדולה של עלי בזיליקום
(מדהים כמה מעט ממרח מתקבל מכל כך הרבה עלים)
4-5 שיני שום
חופן צנוברים
מלח,פלפל
שמן זית

אופן ההכנה:

מפרידים את העלים מהגבעולים, שוטפים היטב

מייבשים

מעבירים את כל הרכיבים  למעבד מזון*

מפעילים , מוסיפים שמן זית

עד לקבלת מרקם משחתי


* ניסיתי לטחון גם בבלנדר סטיק וקיבלתי ממרח חלק להפליא.

הממרח יכול להישמר מספר שבועות במקרר, אפשר גם  להקפיא

יש המוסיפים פרמזן מגורר לממרח אבל אז זמן חיי המדף שלו מתקצרים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה