יום שני, 14 ביולי 2014

תבשיל ירקות אסיאתי

הרכיבים :
400 גרם ברוקולי קפוא (מופשר)
1 כוס אפונה ירוקה קפואה (מופשרת)
1 כוס עדשים שחורות מבושלות (המידה לפני הבישול)
1 בצל סגול קטן קצוץ


לטיגון:
1 כף שמן קנולה
1 כף שמן שומשום 
לרוטב:
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר קצוץ
3-4 כפות סויה
1 כף סוכר חום

אופן הכנה:
 חולטים את הברוקולי  במי מלח רותחים עד שמרקמו פריך ונגיס.  מסננים היטב.
שופכים על האפונה מים רותחים, כשהמים מתקררים- מסננים

 מחממים במחבת את השמנים ומטגנים בהם את הבצל עד שהופך לשקוף.
מערבבים את חומרי הרוטב ומוסיפים למחבת. מערבבים.
 מוסיפים את הברוקולי, האפונה והעדשים לרוטב, 
מערבבים קלות (לספיגת הטעמים) ומסירים מהאש.



תגובה 1:

  1. יצא טעים מאד.
    אחת התוספות האהובות עלי.
    סמדר

    השבמחק