יום רביעי, 3 בדצמבר 2014

קייק (לחם) ירקות

החיפוש המתמיד אחרי תוספת שעוד לא היתה
משהו אחר שגם יהיה יפה לעין
טעמים חדשים ומענינים 
זו לא פשטידה יותר כמו עוגה,
עוגה מנוקדת ולא בצימוקים וכיוצ"ב
תתאים למנה ראשונה בלווית סלט או כתוספת ליד צלי

רכיבים:
3/4 1 כוסות קמח
 1 שקית אבקת אפייה
1/4 כפית שמרים יבשים
4 ביצים 
1/3 כוס  שמן זית 
3/4 כוס יין לבן 
1/2 כוס מים
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 פלפל כתום חתוך לקוביות
6-8 עגבניות מיובשות בשמן -קצוצות
20 גבעולי עירית חתוכים לפיסות באורך ס"מ
עלים קצוצים מ-4 גבעולי בזיליקום 
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

לערבב בקערה גדולה,  את קמח, שמרים, ביצים, שמן, יין לבן, מים, מלח ופלפל. 


לתערובת אחידה

, להוסיף את הירקות ולערבב. 



לשמן תבנית אינגליש קייק גדולה מזו הח"פ
לפזר מסביב שומשום


להעביר הבלילה לתבנית  ולאפות בחום  180 מעלות צלזיוס כשעה. 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה