יום רביעי, 4 בפברואר 2015

מרק עגבניות אין עליו

מרק עגבניות, יש הרבה ורסיות
אנחנו לא כל כך אוהבים אורז במרק, ומעדיפים את המרק פיקנטי
המתכון הזה מלווה אותנו כבר שנים רבות
הוא קל להכנה וכל כך טעים





רכיבים

2בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות/כתושות
1 גזר מגורר
מעט שמן זית
1 קופסה גדולה (800 גר`)של עגבניות מקולפות וחתוכות או 10 עגבניות רכות קלופות וחתוכות
1 קופסת רסק עגבניות
4 כוסות מים עם אבקת מרק בטעם עוף
כ-15 עלי בזיליקום
1 קרם פרש או 250 גר` גבינת סימפוניה -אופציונאלי
מלח, פלפל, מעט טימין, אבקת מרק עוף, סוכר (-כף בערך)

אופציה:
2 עלי דפנה, 
וודקה (יש הנשבעים שאין תוספת טובה מזו למרק עגבניות חורפי)

אופן ההכנה:

מטגנים בצל ושום בשמן עד שיתרככו, 

מוסיפים את הגזר המגורר לעוד כמה דקות טיגון

מוסיפים את כל יתר החומרים (חוץ מהקרם פרש והוודקה) ומביאים לרתיחה.

מוציאים את עלי הדפנה (אם הוספנו) וטוחנים מעט בעזרת בלנדר מוט 

מוסיפים את הקרם פרש ואפשר את הוודקה.

מתקנים תיבול, מחממים אם צריך ומגישים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה