מסתבר שאם רוצים אפשר לחדש גם לטו בשבט
שקית מחית מנגו שנמצאה במקפיא
יחד עם שקית חמוציות הניבו יופי של עוגה
הרכיבים:
3/4 1 כוסות קמח מנופה
1/2 כפית מלח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון,
1/4 כפית ציפורן
1/4 1 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
1/3 כוס ברנדי
מחית משני מנגו
1 כוס חמוציות (אפשר גם צימוקים) מעורבבים בכף קמח
אופן ההכנה:
חממו את התנור ל – 180 מעלות
בקערה אחת להניח את החומרים היבשים
בקערה שניה לרכז את החומרים הרטובים, לטרוף היטב ולהוסיף לקערה עם החומרים היבשים
לערבב עד לקבלת בלילה אחידה
להוסיף את החמוציות לערבב קלות
ולצקת לתבניות שקעים או לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומסוכרות
לאפות בחום 180 מעלות כ- 30 דקות
מבוסס על מתכון מהבלוג מתוקים שלי עם שינויים שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה