יום ראשון, 1 בפברואר 2015

עוגת מנגו וחמוציות

מסתבר שאם רוצים אפשר לחדש גם לטו בשבט
שקית מחית מנגו שנמצאה במקפיא
יחד עם שקית חמוציות הניבו יופי של עוגה

הרכיבים:

3/4 1 כוסות קמח מנופה

1/2 כפית מלח

1 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית  קינמון, 

1/4 כפית ציפורן

1/4 1  כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

2 ביצים 

1/3 כוס ברנדי

מחית משני מנגו

1 כוס חמוציות (אפשר גם צימוקים) מעורבבים בכף קמח

אופן ההכנה:

חממו את התנור ל – 180 מעלות

בקערה אחת להניח את החומרים היבשים 

בקערה שניה לרכז את החומרים הרטובים, לטרוף היטב ולהוסיף לקערה עם החומרים היבשים

לערבב עד לקבלת בלילה אחידה

להוסיף את החמוציות לערבב קלות 

ולצקת לתבניות שקעים או לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומסוכרות

לאפות בחום 180 מעלות כ- 30 דקות 


מבוסס על מתכון מהבלוג מתוקים שלי עם שינויים שלי




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה