יום חמישי, 29 בינואר 2015

עוגת גבינה בצ'יק

מה יותר קשה?
לחפש בארכיון של הבלוג מתכון לעוגת גבינה
או
ברשת?
כמובן שברשת...
ויש גם יתרונות לחיפוש הזה
סיכוי טוב ליפול על מתכון שעוד לא ניסיתי

רכיבים:

לבסיס

200 גר' בסקויטים פתי בר טחונים
50 גר' חמאה מומסת
2 כפות ממרח לוטוס

למילוי:

750 גר' גבינה 5% לסנן
1/4 1 כוסות סוכר
1 כפית תמצית וניל
6 ביצים

ציפוי:

2 שמנת חמוצה של פעם (כן , נכון הרבה אחוזים, אבל הציפוי מחזיק מצויין ולא זולג לשום מקום)
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הבסיס ומשטחים בתבנית עגולה 26
מערבבים את חומרי המלית
יוצקים לתבנית
אופים בחום 160 מעלות כשעה ורבע

כשהעוגה מתקררת מעט יוצקים את הציפוי
ולמקרר

בצ'יק אמרתי כבר??




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה