יום רביעי, 4 במרץ 2015

עוגת גבינה והמון שוקולד

הפעם חיפשתי לי מתכון בצ'יק
כמובן חדש וכזה שיניב לי עוגה לא אוורירית
יש לי קליינטית אהובה לז'אנר הזה של עוגות הגבינה

רכיבים:

בסיס:

250 גר' בסקויטים פתי בר טחונים 
1 כף גדושה קקאו
75 גר' חמאה מומסת

מילוי:

800 גר' גבינת שמנת 5%
1/2 כוס סוכר
4 ביצים

1/4 כוס שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד לבן

ציפוי:

100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

לערבב את החומרים לבסיס ולשטח בתבנית 26 כולל בדפנות

לערבב את הגבינה והסוכר להוסיף את הביצים בזו אחר זו

להמיס את השוקולד הלבן עם השמנת, לערבב לתערובת אחידה

להוסיף כף או שתיים מתערובת הגבינה לשוקולד המומס, לערבב היטב

להוסיף את השוקולד המומס לתערובת הגבינה תוך עירבוב

לצקת לתבנית 

לאפות בחום 150 מעלות למשך 50 דקות, לקרר את העוגה בתנור

כשהעוגה קרה ניתן להכין את הציפוי:

להמיס שוקולד מריר עם שמנת מתוקה לערבב היטב, לצנן קמעה ולצקת עת העוגה









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה