יום ראשון, 1 בנובמבר 2015

סלמון קצת אחרת

מזמן כבר לא הכנתי את המנה הזאת
אולי בגלל הטרחה שבה?
אני לא ממש בטוחה,אבל השבוע כשלא מצאתי בארון סילאן
ודי התחשק לי סלמון על מצע כלשהו,נזכרתי במתכון הזה


מתחילים בהכנת המצע:

3-4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות לא דקות
מטגנים להזהבה בשמן
כשמוכן מקררים.



והדג:
10 נתחי הסלמון עם עור ללא עצם ברוחב 2 אצבעות

מרינדה:

רכיבים

3 כפות מיונז היינץ
4 כפות קטשופ
2.5 כפות אבקת מרק בצל
1/2 כפית חרדל דיז'ון
2 כפיות סוכר
מעט מלח

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי המרינדה

להניח את הבצל בתבנית חסינת אש, מעל להניח את פרוסות הדג
למרוח במרינדה




להניח לכמה שעות לספיגת טעמים

לאפות בחום 200 מעלות כ- 20 דקות, בתום האפיה אפשר להשחים קצת בגריל





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה