מזמן כבר לא הכנתי את המנה הזאת
אולי בגלל הטרחה שבה?
אני לא ממש בטוחה,אבל השבוע כשלא מצאתי בארון סילאן
ודי התחשק לי סלמון על מצע כלשהו,נזכרתי במתכון הזה
מתחילים בהכנת המצע:
3-4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות לא דקות
מטגנים להזהבה בשמן
כשמוכן מקררים.
והדג:
10 נתחי הסלמון עם עור ללא עצם ברוחב 2 אצבעות
מרינדה:
רכיבים
3 כפות מיונז היינץ
4 כפות קטשופ
2.5 כפות אבקת מרק בצל
1/2 כפית חרדל דיז'ון
2 כפיות סוכר
3 כפות מיונז היינץ
4 כפות קטשופ
2.5 כפות אבקת מרק בצל
1/2 כפית חרדל דיז'ון
2 כפיות סוכר
מעט מלח
אופן ההכנה:
לערבב את חומרי המרינדה
להניח את הבצל בתבנית חסינת אש, מעל להניח את פרוסות הדג
להניח לכמה שעות לספיגת טעמים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה