יום רביעי, 27 באפריל 2016

עוגת תפוחים בחושה לפסח

זה שאני אוהבת עוגות תפוחים כבר ידוע

זה שאני אוהבת לנסות מתכונים חדשים

גם זה ידוע

אז לכבוד החג, שביעי של פסח, הכנתי את עוגת התפוחים הבחושה הזאת

שממש ממש דומה לזאת החמצית

השתמשתי בתבנית חד פעמית עם ארובה

רכיבים:

6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
קליפה מגוררת מלימון
כפית קינמון
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 כוס קמח תפו"א
1 שקית אבקת אפיה

1 ק"ג תפוחים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות

ציפוי: תערובת קינמון, סוכר חום

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה
להוסיף לאט את השמן ואת קליפת הלימון

בעירבוב איטי להוסיף את הקמחים והקינמון

להוסיף את התפוחים ולצקת לתבנית



לבזוק מעל תערובת של סוכר חום וקינמון, 


לאפות בחום 175 מעלות כשעה.


2 תגובות:

  1. הכנתי את הכרוב בתבנית
    שכבת עלי-כרוב מעל המלוי אורז ורוטב עגנניות ומעל שוב שכבת עלי כרוב.
    תודה על המתכון הפשוט להכנה והכל כך טעים !

    השבמחק