זה שאני אוהבת עוגות תפוחים כבר ידוע
זה שאני אוהבת לנסות מתכונים חדשים
גם זה ידוע
אז לכבוד החג, שביעי של פסח, הכנתי את עוגת התפוחים הבחושה הזאת
שממש ממש דומה לזאת החמצית
השתמשתי בתבנית חד פעמית עם ארובה
רכיבים:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
קליפה מגוררת מלימון
כפית קינמון
1/2 1 כוסות קמח מצה
1/2 כוס קמח תפו"א
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית אבקת אפיה
1 ק"ג תפוחים קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות
ציפוי: תערובת קינמון, סוכר חום
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה
להוסיף לאט את השמן ואת קליפת הלימון
בעירבוב איטי להוסיף את הקמחים והקינמון
להוסיף את התפוחים ולצקת לתבנית
לבזוק מעל תערובת של סוכר חום וקינמון,
לאפות בחום 175 מעלות כשעה.
הכנתי את הכרוב בתבנית
השבמחקשכבת עלי-כרוב מעל המלוי אורז ורוטב עגנניות ומעל שוב שכבת עלי כרוב.
תודה על המתכון הפשוט להכנה והכל כך טעים !
נפלא
השבמחק