יום ראשון, 4 בספטמבר 2016

בראוניז דאבל שוקולד שאין כמוהם

בראוניז שוקולד כפולים רכים ונימוחים

כשקונדיטוריה חגית מגבעת שמואל, זו שנסגרה זה לא מכבר 
פרסמה את המתכון שלהם לבראוניז הכפולים
הייתי חייבת לנסות
הפעם גייסתי את הסו שף שלי ואת אחיו הקטן
כמה כיף שיש עוזרים במטבח.


הנה עוד מתכון של בראוניז שמתווסף לרפרטואר
המתכון הזה כל כך פשוט להכנה, אפילו לא צריך מיקסר, מערבבים במטרפה וזה הכל
 ומה הכי כיף? מקבלים מלא ריבועים טעימים, פאדג'ים ומפנקים.
נסו ולא תתאכזבו




הרכיבים:
          
לתבנית סטנדטית לתנור (35*45)
300 גרם (כוס וחצי) סוכר
210 גרם (כוס וחצי) קמח
300 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
5 ביצים גדולות (או 6 בינוניות)
300 גרם מטבעות שוקולד לבן שבורים



אופן ההכנה:

מערבבים יחד בקערה את הסוכר והקמח.
שוברים את השוקולד לקוביות


ממיסים במיקרוגל או על בן מארי את החמאה יחד עם השוקולד המריר, ומערבבים




מוסיפים את  הביצים לתערובת  וטורפים היטב
ומוסיפים את התערובת שהתקבלה לקערת הסוכר והקמח.

הוסף כיתוב



 ומיד אחריהן מוסיפים גם את השוקולד הלבן.


מערבבים יחד רק עד שהתערובת אחידה, ומשטחים אותה על תבנית משומנת.


אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-18 דקות.

מוציאים את התבנית מהתנור בדיוק בשלב בו העיסה התייצבה, אך עדיין לא התייבשה (חשוב מאוד לא לאפות יותר מדי כדי שהבראוניז יישארו עסיסיים).



מקררים את התבנית בטמפרטורת החדר, חותכים לריבועים ומגישים
.
הכי טעים!



תגובה 1: