יום רביעי, 11 בינואר 2017

לא צריך יותר לבחור בראוניז? שוקולד צ'יפס?

בראוניז? עוגיות שוקולד צ'יפס? מה כדאי?
מהיום אפשר לא צריך להתלבט
מכינים גם וגם , כל כך טעים...

רכיבים:

תבנית 22X33

בראוניז:

120 גר' שוקולד
150 גר' שמן
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח

בצק עוגיות שוקולד צ'יפס:

120 גר' מחמאה
1/2 כוס סוכר דמררה
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 1 כוסות קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 כוס שוקולד צי'פס

הסו שף המתוק שלי מסמן טריטוריה 

אופן ההכנה:

מתחילים עם הבלילה של הבראוניז

ממיסים את השוקוליד ומערבבים היטב עם השמן, מניחים להתקרר
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקציפה בהירה
מוסיפים את תמצית הוניל ומורידים את מהירות  ההקצפה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה בעירבול איטי עד שרוב הקמח נטמע
מערבבים ביד עד לקבלת בלילה אחידה, מניחים בצד.

בצק עוגיות:

מקציפים את המחמאה עם הסוכרים השונים כ-5 דקות
מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח והסודה לשתיה ולבסוף את השוקולד צ'יפס

הרכבה

בתבנית יוצקים 1/3 מבלילה הבראוניז

מפזרים כדורים מבצק העוגיות

יוצקים את שארית בלילת הבראוניז מעל 


אופים בחום 170 מעלות כ- 50 דקות

אין כמו בצק עוגיות, הסו שף לא מצליח להתאפק ..



 מקררים וחותכים.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה