יום רביעי, 25 בינואר 2017

חזה עוף בחרדל ודבש

המתכון הזה נולד מ"יש לי מלא שניצלים מה עוד אפשר להכין?"
מוקפצים כבר היו לי בתפריט, שניצלים הטגנו לה במחבת
אז מה עוד?
גיגול זריז והגעתי למתכון של מרילין שילוב הטעמים נראה מבטיח
אם אפשר לקפוץ לסוף אז גם מהירות ההכנה מוסיפה למתכון נקודות
בטח ביום חמישי אחרי הצהרים שרשימת המטלות לא ממש מצטמצמת



רכיבים:

15 נתחי חזה עוף חתוכים לפיסות לא גדולות

מרינדה:

בצל קצוץ דק
שתי כפות שמן

שליש כוס חרדל
רבע כוס דבש
רבע כוס יין לבן יבש
כפית קארי

מלח - פלפל
כפית פפריקה מתוקה
כף פטרוזיליה קצוצה



אופן הכנה

מזהיבים את הבצל במעט שמן
מערבבים בקערה את החרדל, הדבש היין והקארי ומוסיפים את הבצל המטוגן
מניחים בצד

מתבלים את נתחי החזה  במלח, פלפל, פפריקה ופטרוזיליה ומטגנים 2-3 דקות מכל צד





כשכל הנתחים מטוגנים, מחזירים למחבת


 שופכים את המרינדה ומקפיצים עוד שתי דקות  בבעבוע עדין.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה