יום ראשון, 7 באפריל 2019

בראוניז לשוקוהוליקים עם בונוס - ללא גלוטן

בדר"כ אין לי סיבה לנסות מתכון ללא גלוטן, אלא אם חייבת
כממו שקרה הפעם, רציתי לפנק את האורחת שלי המאותגרת שלי ,במשהו מתוק
יצאו בראוניז כל כך טעימים , נראה לי יאומץ גם בלי אתגרים.
שווה, תנסו.



רכיבים:

300 גר' שוקולד מריר
150 גר' שמן (3/4 כוס)
4 ביצים
1 כוס סוכר  (200 גר')
6 כפות קקאו משובח מנופה
100 גר' שוקולד צ'יפס לבן קצוץ קלות
50 גר' שקדים טחונים

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד עם השמן ולהניח בצד להתקרר

להקציף את הביצים עם הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה, להוסיף את השוקולד המומס
בהמשך להוסיף את הקקאו הקמח והשקדים -בעירבוב

לצקת לתבנית ח"פ גודל בינוני 
לפזר מעל שוקולד צ'יפס לבנים

ולאפות


בחום 180 מעלות כ- 25 דקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה