בדר"כ אין לי סיבה לנסות מתכון ללא גלוטן, אלא אם חייבת
כממו שקרה הפעם, רציתי לפנק את האורחת שלי המאותגרת שלי ,במשהו מתוק
יצאו בראוניז כל כך טעימים , נראה לי יאומץ גם בלי אתגרים.
שווה, תנסו.
רכיבים:
300 גר' שוקולד מריר
150 גר' שמן (3/4 כוס)
4 ביצים
1 כוס סוכר (200 גר')
6 כפות קקאו משובח מנופה
100 גר' שוקולד צ'יפס לבן קצוץ קלות
50 גר' שקדים טחונים
אופן ההכנה:
להמיס את השוקולד עם השמן ולהניח בצד להתקרר
להקציף את הביצים עם הסוכר לקציפה תפוחה ובהירה, להוסיף את השוקולד המומס
בהמשך להוסיף את הקקאו הקמח והשקדים -בעירבוב
לצקת לתבנית ח"פ גודל בינוני
לפזר מעל שוקולד צ'יפס לבנים
ולאפות
בחום 180 מעלות כ- 25 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה