יום ראשון, 4 ביולי 2021

ברוקיז - או /או

 את אלה תכינו כשלא תוכלו להחליט מה כדאי

עוגיות שוקולד צ'יפס או אולי דווקא בראוניז?

הממ...


רכיבים:

לעוגיות שוקולד צ'יפס


100 גר' נטורינה רכה

75 גר' (6 כפות) סוכר לבן

90 גר' (6 כפות) סוכר חום כהה

1 ביצה גדולה

210 גר' (1/2 1 כוסות) קמח לבן

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

250 ג' שוקולד צ'יפס / שוקולד מריר, קצוץ גס


 


לבראוניז


250 גר' שוקולד מריר, קצוץ גס

1/2 כוס שמן 

3 ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר

150 גר' (3/4 כוס) סוכר לבן

140 גר' (1 כוס) קמח לבן

1/2 כפית מלח


אופן הכנה

מתחילים בעוגיות: 

מניחים נטורינה ושני סוגי סוכר בקערת המיקסר. 

בעזרת וו גיטרה מקרימים היטב, על מהירות בינונית, למשך שלוש-חמש דקות.

מוסיפים ביצה ומערבבים היטב, עד להיטמעות.

מוסיפים קמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים על מהירות נמוכה, עד לקבלת בצק אחיד.

מקפלים פנימה שוקולד צ'יפס בזהירות, עד לפיזור אחיד.

בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה, או אפילו עם הידיים, 

מניחים גושי בצק בתוך התבנית(22X33).

מכינים את בלילת הבראוניז:

ממיסים שוקולד מריר במיקרו ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולדית חלקה.

מוסיפים את השמן ומערבבים לאחידות מניחים בצד למספר דקות.

מקציפים ביצים וסוכר בקערת המיקסר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומערבבים עד להתאחדות.

מוסיפים קמח ומלח. מערבבים על מהירות נמוכה עד לקבלת בלילה אחידה לגמרי.

יוצקים את בלילת הבראוניז מעל ומסביב לבצק העוגיות בתבנית.




אופים למשך 25-30 דקות, עד שהבראוניז מתייצבים והעוגיות מזהיבות. מצננים היטב 

חותכים לריבועים בכל גודל שרוצים.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה