יום ראשון, 15 בספטמבר 2019

עוגת גבינה עם בצק עוגיות שוקולד צ'יפס

עוגיות שוקולד צ'יפס זה טעים? ברור
עוגת גבינה זה טעים? מה השאלה?
ביחד -זה  מ א ו ד  טעים

כמה כיף לשלב טעמים לכלל שלמות

נסו לא תתאכזבו





                                                                        בצק עוגיות:


רכיבים:

200 גר' חמאה
1 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1/2 1 כפיות תמצית וניל
1/2 2 כוסות קמח
1/3 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
200 גר' שוקולד צ'יפס




עוגת גבינה:  (תבנית 26)

750 גר' גבינה 5% מסוננת
4 ביצים 
1/2 1 כוסות סוכר
כף תמצית וניל שווה

150 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת

אופן ההכנה:

נתחיל עם בצק העוגיות:

להקרים את החמאה עם הסוכר
להוסיף את הביצים ותמצת הוניל ולהמשיך להקציף עד לקבלת קרם אחיד
לערבב את הקמח עם המלח,אבקת אפיה וסודה לשתייה ולהוסיף לקרם
לעבד לבצק, להוסיף את השוקולד

לרפד תחתית של תבנית 26




לאפות בחום 180 מעלות למשך 20 דקות.

מוציאים מהתנור ומקררים.

בעזרת כפית להוריד פיסות קטנות על צלחת
אותה תאפסנו בינתיים במקרר.




וכן נשאר בצק לעוד כ- 12 עוגיות




שאופים יחד עם הבסיס לשמחת המסתובבים במטבח.

בינתיים מכינים את עוגת הגבינה: 

מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את הגבינה ותמצית הוניל
מערבבים ולבסוף מקפלים לבלילה את הקצפת.
יוצקים על הבסיס שהתקרר




אופים בחום 170 מעלות כ- 40 דקות

שולפים את התבנית מהתנור, מניחים על פני העוגה, בזריזות, את פיסות הבצק ששמרנו במקרר




ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות אפיה

מקררים את העוגה בתנור פתוח מעט ואח"כ למקרר









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה