יום ראשון, 26 בינואר 2020

עוגת בננות חמאת בוטנים ושוקולד

כשהאיש התחיל להתלונן על ריח בננות מכיוון קערת הפירות
היה לי ברור שהבננות צריכות ללכת, 
אבל לזרוק?
לא בבית ספרנו, הן רכות משמע מתאימות בול לעוגה
וזו ההזדמנות למצוא מתכון חדש לעוגת בננות, כבר מיציתי את האלה שיש לי...
בננות...חמאת בוטנים...שוקולד... השילוב המקודש
על הסיניורית שלי
מהבלוג מבשל ואוכל עם התאמות שלי.


נכין:


רכיבים:

2 בננות בשלות מאוד

40 מ"ל מעדן אלפרו וניל

2 כפות גדושות חמאת בוטנים חלקה

1/2 1 כפות שמן

1 ביצה 

1/4 כוס סוכר לבן

1/4 כוס סוכר חום כהה

3/4 כוס קמח 

1/3 כפית סודה לשתיה

קורט מלח

1/4 כפית קינמון טחון

1/3 כוס שוקולד צ'יפס

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-175 מעלות.

מקלפים את הבננות ומועכים אותן בעזרת מזלג ,

 מניחים את הבננות המעוכות, המעדן סויה, חמאת הבוטנים והשמן בקערה ומערבבים.

בקערה גדולה מערבבים בעזרת כף את כל החומרים היבשים: 

קמח ,סוכר לבן,סוכר חום, סודה לשתיה, מלח שוקולד צ'יפס וקינמון.

מערבבים בעזרת מטרפה או מזלג עד שאחיד.

שופכים את התערובת הרטובה לתוך הקערה עם התערובת היבשה ובעזרת מרית מקפלים בזהירות.

מוסיפים את הביצה

ומערבלים היטב

יוצקים לתבנית אינגליש קייק 


אופים במשך כ- 30-35 דקות, עד אשר קיסם שמוכנס למרכז העוגה יוצא יבש או עם פירורים .





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה