ולפעמים נמאס מהרגיל, הדג
ברוטב אדום בפורמט כזה או אחר
בדיוק אז המטבח האסייאתי בא לעזרתי
מנה ראשונה או עיקרית בארוחות שישי בקיץ
טעמים מיוחדים
רכיבים:
6 יחידות פילה אמנון
1 בצל פרוס לרצועות
3 גזר חתוכים לקוביות
2 כפיות שום כתוש
2 עלים של למון גראס
1 כפית כורכום
1 כף קארי
1 כף ג'ינג'ר
1 כף סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס
1 קופסת קרם קוקוס
פטרוזיליה קצוצה (כוסברה למי שאוהב)
אופן הכנה:
לטגן את הבצל במעט שמן להוסיף את קוביות הגזר ולטגן עוד 10 דקות.
להוסיף את השום הכתוש והתבלינים.
להוסיף את חלב קוקוס, לערבב ולהרתיח.
להוסיף 6 פילה אמנון ולבשל ברוטב כ-15 דקות.
לבזוק מעל פטרוזיליה קצוצה ולהנות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה