רכיבים:
גלילי קנלוני
מילוי:
חופן עלי בזיליקום
1 קופסת פטריות משומרות
מלח
פלפל
רוטב בשמל:
2 כפות קמח
שמן
3 כוסות מים
2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף
מלח
מעט בזיליקום
מילוי:
לטגן את הכרישה להזהבה קלה.
לקצוץ גס את הפטריות יחד עם עלי
הבזיליקום ולהוסיף לכרישה.
לטגן עד שהנוזלים מתאדים לגמרי
לתבל לטגן עוד 5 דקות.
לקרר.
למלא את גלילי הקנלוני ולהניח בתבנית
חסינת אש
רוטב בשמל:
2 כפות קמח + שמן לטגן
להזהבה.
להוסיף מים, אבקת מרק בטעם עוף, מלח
ומעט בזיליקום.
לבשל להסמכה ולקרר.
לצקת על הגלילות.
לאפות 40 דקות עד שמזהיב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה