רכיבים:
קופסת קנלוני
מילוי:
2-3 בטטות קלופות (תלוי בגודל) חתוכות לקוביות
250 גרם גבינת ריקוטה
200 גרם גבינת פרומעז
50 גר' קצ'קבל מגוררת
קופסת קנלוני
מילוי:
2-3 בטטות קלופות (תלוי בגודל) חתוכות לקוביות
250 גרם גבינת ריקוטה
200 גרם גבינת פרומעז
50 גר' קצ'קבל מגוררת
6 עלי בזיליקום קצוצים
לרוטב:
2 כפות שמ"ז
4 שיני שום כתושות
לרוטב:
2 כפות שמ"ז
4 שיני שום כתושות
8 עגבניות קלופות וקצוצות או 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
1 רסק עגבניות
1 שמנת לבישול
1 שמנת לבישול
8 עלי בזיליקום קצוצים
מלח, 1/2 כפית סוכר, מעט פלפל שחור
פלפל
אופן הכנה:
מבשלים את הבטטות עד לריכוך ומועכים,ומקררים
מוסיפים את הגבינות- פרומעז קצ'קבל וריקוטה, מלח ופלפל ועלי בזיליקום.
מעבירים לשקית זילוף, ממלאים את הקנלוני ומסדרים אותם בתבנית.
רוטב עגבניות:
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את השום, מזהיבים קלות
מלח, 1/2 כפית סוכר, מעט פלפל שחור
פלפל
אופן הכנה:
מבשלים את הבטטות עד לריכוך ומועכים,ומקררים
מוסיפים את הגבינות- פרומעז קצ'קבל וריקוטה, מלח ופלפל ועלי בזיליקום.
מעבירים לשקית זילוף, ממלאים את הקנלוני ומסדרים אותם בתבנית.
רוטב עגבניות:
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את השום, מזהיבים קלות
מוסיפים את העגבניות ומבשלים לריכוך, מוסיפים את רסק העגבניות
מבשלים עוד כ- 10 דקות, מבלנדרים, מוסיפים את השמנת
מבשלים עוד כ- 10 דקות, מבלנדרים, מוסיפים את השמנת
מתבלים במלח, ופלפל. מכבים .
מקררים מעט
יוצקים את הרוטב מעל הקנלוני.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה