רכיבים:
לתחתית:
2 ביצים
1/3 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
מעט קליפת לימון
75 גר' קמח
למלית גבינה:
750 גר' גבינה לבנה 5%.
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כפית ג'לטין
3-4 כפות מים
לציפוי:
1/2 סלסלת תותים
1/2 כפית ג'לטין
2 כפות סוכר
אופן הכנה:
תחתית:
להקציף את הביצים עם הסוכר, עד שמתקבלת קציפה תפוחה.
לקפל את הקמח בזהירות לקציפה ולהעביר לתבנית עגולה 26.
לאפות בחום 180 מעלות, 15 דקות.
מלית גבינה:
לנקז את הגבינה מנוזלים במשך חצי שעה.
להקציף 1 שמנת מתוקה עם 3/4 כוס סוכר.
לקפל את הקצפת לגבינה.
1/2 1 כפית ג'לטין להוסיף 3-4 כפות מים ולהמתין עד שהמים יספגו הג'לטין.
להכניס את הכלי למיקרו ל15 שניות או יותר, עד לקבלת נוזל שקוף. כשהנוזל מתקרר לערבבו לגבינה ולצקת על הבסיס.
לקרר.
ציפוי:
חצי סלסלת תותים לרסק עם 2 כף סוכר, לערבב עם חצי כפית ג'לטין שהומס כפי שתואר למעלה ולצקת על שכבת הגבינה שהתמצקה.
לקרר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה