יום חמישי, 6 בפברואר 2014

חיתוכיות גבינה עם פירורים ופירות אדומים

רכיבים: 

לבצק:

150 גר' חמאה
1/2 כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
4 כפות מחוקות קורנפלור
1/2 כפית אבקת אפיה
1 ביצה מופרדת (משתמשים בחלמון ובחצי חלבון)


למילוי:

1/2 קופסת מילוי דובדבנים לעוגה (מעורבת בקונפיטורת דובדבנים)
700 גר' גבינה 5%
2 חלמונים
4 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
2 כפות מחוקות קורנפלור
1/4 כפית אבקת אפיה
3 כפות מיץ לימון
 



אופן הכנה: 

בצק:

מערבלים את כל החומרים ליצירת בצק. בשלב התחלת העירבול כשעדיין יש פירורים, 

עוצרים את המערבל ומוציאים כוס מהפירורים.

ממשיכים עד לקבלת בצק אחיד.

מרפדים תבנית בגודל A4 ואופים בחום 170 מעלות כ-20 דקות.

מוציאים ומקררים.


מילוי:

למרוח על הבצק מילוי דובדבנים מעורב בקונפיטורת דובדבנים.

להניח 700 גר' גבינה 5% לחצי שעה במסננת.

להוסיף 2 חלמונים, 4 שקיות סוכר וניל, 1/2 כוס סוכר, 2 כפות מחוקות קורנפלור, 1/4 כפית אבקת אפיה, 3 כפות מיץ לימון.

מקציפים את 1/2 2 חלבונים עם 6 כפות סוכר לקצב יציב ולא יבש.

מקפלים את החלבונים המוקצפים לגבינה.

יוצקים את מילוי הגבינה על הפירות האדומים.

מפזרים מהפרורים שנשמרו.

אופים 40 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה