שוקולד זה אף פעם לא יותר מידיי, אצלנו זה בבחינת כל המרבה הרי זה משובח
רכיבים:
לא להיבהל מהכמיות - יוצאות בערך 60-65 יחידות
5 חב' שוקולד מריר (פשוט)
3/4 כוס דבש
100 ג' אגוזי לוז
100 ג' פקאן
100 ג' שקדים (השתמשתי בשבבים)
אופן הכנה:
לקלות את האגוזים והשקדים כ- 10 דק' בתנור.
להמיס בסיר את השוקולד והדבש.
להוסיף את האגוזים ולערבב.
לצנן, להכניס למקרר לכ- 15 דק' (שיהיה צמיגי).
לגלגל לנקניקים בנייר אפיה (אני מכינה 4 כאלו).
לאפסן למקרר לעוד שעה לפחות,
כשמתקשה לחתוך עם סכין חדה ולשים במנג'טים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה