יום רביעי, 26 בפברואר 2014

שושני בצק שמרים במילוי שוקולד

רכיבים: 

לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 1 כוסות שמן (כוסות ח"פ)
3 ביצים
1/2 כפית מלח
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוסות מים חמימים

למילוי:
שמן
שוקוליט
 



אופן הכנה: 

להכין בצק להניח חצי שעה בפריזר.

לרדד.

למרוח את הבצק בשמן (בנדיבות).

לפזר מעל שוקוליט בנדיבות רבה.

לגלגל לגליל.

לפרוס לפרוסות ברוחב 2 ס"מ.

להניח בתבנית.

לאפות 10 דקות בחום 175-180 מעלות.

המתכון מחברתי רותי




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה