רכיבים:
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 1 כוסות שמן (כוסות ח"פ)
3 ביצים
1/2 כפית מלח
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
1/2 1 כוסות מים חמימים
למילוי:
שמן
שוקוליט
אופן הכנה:
להכין בצק להניח חצי שעה בפריזר.
לרדד.
למרוח את הבצק בשמן (בנדיבות).
לפזר מעל שוקוליט בנדיבות רבה.
לגלגל לגליל.
לפרוס לפרוסות ברוחב 2 ס"מ.
להניח בתבנית.
לאפות 10 דקות בחום 175-180 מעלות.
המתכון מחברתי רותי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה