יום ראשון, 25 ביולי 2021

מה אוכלים במוצאי שבת? או איך מנצלים את שאריות החלה משבת

 כולנו מוצאים את עצמנו מידי פעם במוצ"ש עם חצי חלה שלא נאכלה

ואפילו יותר

לזרוק? לפזר לציפורים?

נו באמת, אצלי לא זורקים אוכל ובטח לא חלה, אז היינו מכינים חלה מטוגנת, טוסטים מדוגמים

אבל כל זה נמאס כבר

חיפשתי טעם חדש

אז הנה עוד רעיון מה להכין משאריות חלה, ולא, לא משהו מתוק.

מאפה חלה עם פטריות ותאמינו לי אף אחד לא מנחש שהבסיס לפשטידה הזאת הוא חלה.

רכיבים:


כ- 8 פרוסות חלה

2 סלסילות של פטריות טריות פרוסות

50 גרם חמאה מומסת

1-2 כפות אבקת מרק בצל

2 ביצים

2 שמנת לבישול

מלח, פלפל

פרמזן מגורד


אופן ההכנה:



מרפדים תבנית  בפרוסות חלה ישנה.

מטפטפים  מהחמאה המומסת על הפרוסות.



ביתר החמאה מטגנים מעט את הפטריות



 מפזרים מעל הפרוסות באופן שווה.



טורפים בקערה את השמנת, הביצים, מלח, פלפל, אבקת מרק, ויוצקים מעל.



מפזרים פרמזן כמה שאוהבים ומכניסים לתנור מחומם 180 מעלות ואופים בערך 40 דקות.



קוצצים סלט



והארוחה מושלמת



 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה