רכיבים:
חומרים יבשים:
1/2 2 כוסות קמח
1 כף קינמון
1 כפית מלח
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר דמררה
קליפה מגוררת מלימון
1 כוס שמן
6 תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות לא דקות
ציפוי:
100 גר' אבקת סוכר
2 כפות מים
אופן הכנה:
לערבב את החומרים היבשים עם הרטובים. לא לערבב יותר מידי.
להוסיף את התפוחים.
לצקת לתבנית BUNDT משומנת היטב.
לאפות שעה בחום 175 מעלות.
כשהעוגה קרה ל גמרי ניתן להפריד מהדפנות ולהפוך על צלחת הגשה,
לצקת את הציפוי לאחר חימום קל במיקרו.
הערות:
מבוסס על מתכון של מרתה סטיוארט עם התאמות שלי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה