רכיבים:
פרוסות מ-2 חצילים
קמח
ביצים טרופות
פירורי לחם מתובלים במלח ואבקת שום
לרוטב:
3-4 שיני שום קצוצים להזהיב בשמן
1 קופסת עגבניות מרוסקות
2 רסק עגבניות
1 כף פפריקה
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
1/2 כוס צ'ילי מתוק
1/2 כוס מים
אופן הכנה:
פרוסות מ-2 חצילים להמליח ולהניח לחצי שעה.
לשטוף לנגב.
לטבול בקמח.
ביצים טרופות.
פירורי לחם מתובלים במלח ואבקת שום.
לטגן.
לסדר בתבנית חסינת אש.
לבשל רוטב:
להזהיב בשמן 3-4 שיני שום קצוצות.
להוסיף 1 קופסת עגבניות מרוסקות, 2 רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית סוכר, מלח, פלפל שחור, 1/2 כוס צ'ילי מתוק, 1/2 כוס מים.
להרתיח.
לצקת את הרוטב על החצילים ולהכניס לתנור לחצי שעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה