יום חמישי, 6 בפברואר 2014

עוגת גבינה ובראוניז

רכיבים: 

לתבנית תנור בגודל 33X27

לבראוניז:

300 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס דחוסה סוכר חום

1/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח

לתערובת הגבינה:

250 גר' גבינת שמנת
250 גר' גבינה 5%
100 גר' חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
1 כף קורנפלור
 



אופן הכנה: 

להמיס את השוקולד והחמאה.

להקצים 4 ביצים להקציף עם 1 כוס סוכר + 1 כוס דחוסה סוכר חום.

כשנוצרת קציפה גבוהה להוסיף את השוקולד המומס.

לערבב לתוך הבלילה את הקמח, אבקת אפיה ומלח.

לצקת 2/3 מהבלילה לתבנית.


תערובת הגבינה:

לערבב היטב את כל הרכיבים.

לצקת על שכבת הבראוניז.

את שארית הבראוניז לזלף מעל לתערובת הגבינה.

לאפות ב-170 מעלות כ-45 דקות.

הכי טעימה בטמפ' החדר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה