רכיבים:
לתבנית תנור בגודל 33X27
לבראוניז:
300 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס דחוסה סוכר חום
1/4 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
לתערובת הגבינה:
250 גר' גבינת שמנת
250 גר' גבינה 5%
100 גר' חמאה מומסת
3/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
1 כף קורנפלור
אופן הכנה:
להמיס את השוקולד והחמאה.
להקצים 4 ביצים להקציף עם 1 כוס סוכר + 1 כוס דחוסה סוכר חום.
כשנוצרת קציפה גבוהה להוסיף את השוקולד המומס.
לערבב לתוך הבלילה את הקמח, אבקת אפיה ומלח.
לצקת 2/3 מהבלילה לתבנית.
תערובת הגבינה:
לערבב היטב את כל הרכיבים.
לצקת על שכבת הבראוניז.
את שארית הבראוניז לזלף מעל לתערובת הגבינה.
לאפות ב-170 מעלות כ-45 דקות.
הכי טעימה בטמפ' החדר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה