הרכיבים:
1.5 ק"ג בשר כתף פרוס
שמן
3 בצלים בינונים
2 גבעולי כרישה
6 גבעולי סלרי
6 שיני שום
2 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
6 גזרים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
2 עלי דפנה
עלי טימין
פטרוזיליה
2 כוסות יין אדום יבש
אופן ההכנה :
לחמם שמן בסיר (כזה שיכול לעבור אפיה בתנור) לחום גבוה ולצרוב את פרוסות הבשר
ולהנמיך את האש.
להוסיף לסיר בו צרבנו את נתחי הבשר את הבצל שקצצנו גס ולגרד
את שאריות הבשר שנדבקו לתחתית הסיר .
להוסיף לבצל את שורש הסלרי ,שורש הפטרוזיליה ,הכרישה
גבעולי הסלרי והגזרים אשר קצצנו לקוביות
לטגן כ 10 דקות את ירקות השורש ,להוסיף את שיני השום שקצצנו
ולערבב כ2 דקות .
להניח מעל הירקות את נתחי הבשר, לצקת יין לתבל ולהרתיח
לכסות את הסיר ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות לשעתיים וחצי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה