סיבוב במחלקת הירקות במרכול הניב את הירק המוזר הזה שהרבה לא ידעתי עליו,
בטח לא הכרתי את טעמו, וההפסד כולו שלי.
התאים לי לנסות למלא ולאפות.
כדי שהמתכון יהיה ממש בריאותי הוספתי לו קוסקוס מחיטה מלאה ויצאנו לדרך
רכיבים:
3 דלעת ערמונים חצויות ומנוקות מגרעינים
מילוי:
1/2 שקית של קוסקוס מחיטה מליאה שמכינים לפי ההוראות על השקית
חופן חמוציות קצוצות
1 בצל קצוץ מוזהב במעט שמן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל שחור,קורט קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המילוי
ממלאים החצאי הדלעת
יוצקים מעט סילאן ע"פ הירקות וקצת בתבנית האפיה
מוסיפים חצי כוס מים לתבנית
מעבירים לתנור בחום 185 מעלות ל- 45 דקות, בודקים שהדלעת התרככה ומוציאים מהתנור.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה