יום חמישי, 6 בפברואר 2014

עוגת גבינה בשתי שכבות

רכיבים: 

תבנית 26

לבצק:
1/4 1 כוסות קמח
2 כפות סוכר
100 גר' חמאה חתוכה לקוביות

שכבה 1:
750 גר' גבינה 5% מסוננת מנוזלים
1 פודינג וניל
2 כפות סוכר

שכבה 2:
1 כף ג'לטין + 1/3 כוס חלב
2 שמנת מתוקה להקציף
1/2 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל

100 גר' בסקויטים טחונים דק
 



אופן הכנה: 

לערבב את רכיבי הבצק עד לקבלת בצק פירורי.

לרפד תבנית ולקרר כחצי שעה.

לאפות בחום 180 מעלות כ 20 דקות עד להזהבה.

לקרר.


שכבה 1:

לערבב היטב ולמרוח על הבסיס

לקרר


שכבה 2:

להמיס את הג'לטין בחלב.

להקציף 2 שמנת מתוקה עם 1/2 כוס סוכר+ 3 שקיות סוכר וניל.

כשהקצפת כבר מוכנה. לצקת בזהירות את תערובת הג'לטין.

לצקת על שכבת הגבינה ולקרר 24 שעות

לפזר בסקויטים טחונים על העוגה (עדיף דרך מסננת).

הערות: 
עוגה נהדרת ע"פ מתכון של רוני ונציה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה