רכיבים:
תבנית 26
לבצק:
1/4 1 כוסות קמח
2 כפות סוכר
100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
שכבה 1:
750 גר' גבינה 5% מסוננת מנוזלים
1 פודינג וניל
2 כפות סוכר
שכבה 2:
1 כף ג'לטין + 1/3 כוס חלב
2 שמנת מתוקה להקציף
1/2 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
100 גר' בסקויטים טחונים דק
אופן הכנה:
לערבב את רכיבי הבצק עד לקבלת בצק פירורי.
לרפד תבנית ולקרר כחצי שעה.
לאפות בחום 180 מעלות כ 20 דקות עד להזהבה.
לקרר.
שכבה 1:
לערבב היטב ולמרוח על הבסיס
לקרר
שכבה 2:
להמיס את הג'לטין בחלב.
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 1/2 כוס סוכר+ 3 שקיות סוכר וניל.
כשהקצפת כבר מוכנה. לצקת בזהירות את תערובת הג'לטין.
לצקת על שכבת הגבינה ולקרר 24 שעות
לפזר בסקויטים טחונים על העוגה (עדיף דרך מסננת).
הערות:
עוגה נהדרת ע"פ מתכון של רוני ונציה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה