יום שלישי, 11 בפברואר 2014

נקניק שוקולד למכורים בלבד

רכיבים: 

100 גר' שקדים שלמים
200 גר' אגוזי מלך
2 כפות מחוקות קפה נמס
4 כפות מחוקות סוכר חום
3 כפות מים רותחים להמסת הקפה והסוכר
8 כפות ברנדי כלשהו
600 גר' שוקולד מריר משובח
200 גר' בסקויטים פתיבר
 



אופן הכנה: 

לקלות את השקדים.

לשבור את האגוזים לשברים גסים.

ממיסים את הקפה והסוכר. מוסיפים את הברנדי.

להמיס את השוקולד במתקן בן מארי.

להוסיף לשוקולד המומס את השקדים, אגוזים, הקפה והסוכר המומסים עם הברנדי.

לערבב.

לשבור את הבסקוויטים לחתיכות בגודל זית, לערב עם השוקולד.

ליצור 4 נקניקים על ניר אלומיניום (בקוטר 2-3 ס"מ / נקניק).

לגלגל במהודק ולהכניס לפריזר.

אח"כ אפשר לשמור במקרר.

הערות: 
מבוסס על מתכון של אודטה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה