רכיבים:
לשכבת שוקולד נוגט:
180 גרם נוגט / נוטלה
220 גרם שוקלד מריר קצוץ
לשכבת שוקולד לבן ופיסטוקים:
200 גרם שוקולד לבן
1 שפורפרת חלב ממותק (186 ג"ר)
50 גרם חמאה
כוס פיסטוקים קלופים וקלויים (שמתי 200 גרם)
אופן הכנה:
ממיסים שוקולד + נוטלה על בן מארי ומערבבים היטב.
יוצקים מחצית מהתערובת בתבנית אניגליש מרופדת בניילון נצמד. ומכניסים למקפיא ל 20 דקות.
ממיסים שוקולד לבן וחלב ממותק על בן מארי, מוסיפים חמאה ומערבבים היטב עד שנמס. מערבבים פנימה פיסטוקים.
יוצקים את התערובת על שכבת הנוגט ומכניסים שוב למקפיא ל 20 דקות.
מחממים מעט (אם צריך) את המחצית תערובת הנוגט שנשארה ויוצקים על השכבה הלבנה.
שומרים במקרר (אני השארתי במקפיא).
הערות:
ע"פ מתכון שהביאה סיאם מהפרדס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה