רכיבים:
לבצק:
100 גר' סוכר
200 גר' מחמאה
300 גר' קמח
1 ביצה
כף תמצית וניל
למילוי:
200גר ' אגוזי מלך, פקאן ולוז
1/2 כוס סוכר
1 כף דבש
100גר' מחמאה
אופן הכנה:
בצק:
לערבב את רכיבי הבצק.
אני קניתי לי תבנית מאפינס נמוכים מסיליקון ואפיתי אפיה מוקדמת את הטארטלטים
-מהכמות הזו יצאו לי 18 יח'.
מילוי:
במחבת המסתי 1/2 כוס סוכר +כף דבש + 100גר' מחמאה.
כשהכל בעבע הוספתי את האגוזים, עירבבתי שכולם יכוסו בסוכר והנחתי ערימה בכל טארטלט.
אפיתי כ-20 דקות בחום 180 מעלות.
הערות:
מתכון הבצק, ע"פ מתכון הבצק של מגי ממתכונים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה