מצרכים לבסיס:
150 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם חמאה קרה
למלית:
1 1/2 כוסות סוכר
2 כפות קורנפלור
1 כף אינסטנט פודינג וניל
850 גר' גבינה לבנה 5%
4 ביצים שלמות
1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
2 גביעים (400 מ"ל) שמנת חמוצה של פעם
2 שקיות (20 גרם) סוכר וניל
1 כפית שטוחה קינמון
אופן הכנה:
מכינים את הבסיס: מעבדים עוגיות עם חמאה במעבד מזון לתערובת פירורית לחה.
מעבירים לתבנית ומהדקים את הפירורים היטב לתחתית התבנית. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-160 מעלות.
טורפים את כל החומרים במיקסר לתערובת חלקה ויוצקים לתבנית.
אופים כ-65 דקות או עד שהעוגה יציבה
ורק המרכז (בקוטר של כ-3 ס"מ) נשאר מעט רוטט.
מוציאים מהתנור, יוצקים את הציפוי על העוגה
.
מצננים ומעבירים למקרר למשך הלילה.
שומרים מכוסה במקרר 4-3 ימים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה