רכיבים:
בצק:
350 גר' קמח תופח
4 כפות סוכר
1 מחמאה
4 חלמונים
1 כוסית יין אדום מתוק
4 חלבונים להקציף
3/4 כוס סוכר
1 פודינג וניל
שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
ללוש לבצק, לרפד תבנית תנור ב- 3/4 הכמות.
את ה- 1/4 הנותר להקפיא.
4 חלבונים להקציף עם 3/4 כוס סוכר. כשנוצר קצף גבוה להוסיף 1 פודינג וניל.
לפזר על העוגה שוקולד צ´יפס,לכסות במקצפת, לפזר עוד שוקולד צ´יפס ולגרר מעל את הבצק שהיה במקפיא.
לאפות 20-30 דקות בחום 170 מעלות.
הערות:
* לשידרוג אפשר למרוח על הבצק מילוי דובדבנים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה